fbpx

14-15 Μαρτίου 2020
Ayama-Yoga House
Σάββατο 13.00 – 20.30 και Κυριακή 9.00 – 15.30

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους διδάσκουν ή σκοπεύουν να διδάξουν yoga και στοχεύει στην κατανόηση των μικρών λεπτομερειών που κάνουν τη μεγάλη διαφορά για μια επιδέξια διδασκαλία.

Για παράδειγμα, ενώ φαινομενικά οι τάξεις των αρχάριων από τη μια έχουν μικρό βαθμό δυσκολίας σε σωματικό επίπεδο, από την άλλη χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη προσοχή και γνώση ώστε να διαχειριστείτε με ασφάλεια και σαφήνεια τους νέους ασκούμενους.

Οι τάξεις μικτών επίπεδων μπορεί συχνά να γίνονται ένα «σταυρόλεξο» για δυνατούς λυτές καθώς χρειάζεται να καθοδηγήσετε ταυτόχρονα ασκούμενους με μικρότερη ή μεγαλύτερη εμπειρία.

Και τέλος, αν ασχολείστε με ιδιαίτερα μαθήματα (One to One) είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε πως μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξατομικεύοντας την διδασκαλία σας στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περίστασης

Μετά από 14 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία σε πολλά επίπεδα (ομαδικά, ιδιαίτερα, εκπαίδευση δασκάλων, yoga retreats, σεμινάρια) ο Χρήστος Χαρικιόπουλος προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και εργαλεία ώστε οι μαθητές σας να βιώνουν μια ασφαλή, απολαυστική και αποτελεσματική εμπειρία κάθε φορά που έρχονται στα μαθήματα σας.

Διδακτική Ύλη

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου πρόκειται να ασχοληθούμε με τα παρακάτω και συμπεριλαμβάνονται η θεωρητική ανάλυση και δυο master class με έμφαση σε ανάλογες πρακτικές (asanas. pranayama, dharana):

  • Beginers (Αρχάριοι):
    Πως εισάγουμε στην πρακτική (asanas, αναπνοή και νοητική συγκέντρωση) άτομα που ξεκινούν για πρώτη φορά ή έχουν πολύ μικρή εμπειρία.
  • Multi-level (Μικτές τάξεις):
    Πως διαχειριζόμαστε με επιτυχία τις μικτές τάξεις που περιλαμβάνουν ασκούμενους από διαφορετικά επίπεδα.
  • One to One (Ιδιαίτερα μαθήματα):
    Τα ιδιαίτερα μαθήματα απαιτούν και μια ιδιαίτερη ποιότητα. Μάθετε πως να προσφέρετε μια ξεχωριστή και εξατομικευμένη πρακτική σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.

Το σεμινάριο συνοδεύεται από σημειώσεις σε ψηφιακή μορφή και θα δοθεί ανάλογη γραπτή εργασία αξιολόγησης στους συμμετέχοντες. Η ολοκλήρωση της είναι απαραίτητη για όσους δάσκαλους yoga παρακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga RYS 300

Δάσκαλοι

Χρήστος ΧαρικίοπουλοςΟ Χρήστος Χαρικιόπουλος – είναι Yogacharya καθηγητής yoga E-RYT-500, με περισσότερες από 1200 ώρες εκπαίδευσης σε Ινδία & Ευρώπη. Είναι ιδρυτής του Ayama – Yoga House, μέλος της Yoga Alliance ©, μέλος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας, Lead Trainer στα προγράμματα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga Βασικής RYS 200 & Ανώτερης RYS 300. Η εμπειρία του σαν ασκούμενος στη yoga ξεπερνά τα 18 χρόνια κι η δραστηριότητα του σαν δάσκαλος πλησιάζει τα 14 χρόνια. Παρόλο που έχει διδάξει αρκετά διαφορετικά συστήματα yoga όπως, Hatha, Flow, Yin, Restorative, Sampoorna yoga, πάντα θεωρούσε ότι η ουσία της yoga εστιάζει σε έναν και μοναδικό στόχο. Την ολιστική εξέλιξη του ατόμου ώστε να βιώσει όλο το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Το αντικείμενο του σεμιναρίου απευθύνεται αποκλειστικά σε δάσκαλους yoga και η βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωρισμένου κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή άλλο διεθνή οργανισμό.

Ημερομηνίες / Τοποθεσία Workshop / Κόστος

 

14-15 Μαρτίου 2020
Ayama-Yoga House
Σάββατο 13.00 – 20.30 και Κυριακή 9.00 – 15.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 ώρες + 2 ώρες εργασίες.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 110€. Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Παρέχουμε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όσους έχουν παρακολουθήσει την Βασική Εκπαίδευση Δασκάλων RYS 200 στο Ayama-Yoga House.

Δείτε όλα τα σεμινάρια που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga RYS 300

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Για κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητη η προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού και εξόφληση το αργότερο την ήμερα του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης, 15 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3450020 από 14.30 έως 19.00 ή mail: info@yogahouse.gr

Δήλωση Συμμετοχής

Φόρμα Κράτησης Σεμιναρίων

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Το Yoga House λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων. Περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου.

Όροι & Προϋποθέσεις *
Sending

Pin It on Pinterest